No1 CORPORATE EVENTS! CEI MAI BUNI MAGICIENI SI ILUZIONISTI DIN ROMANIA. OFERIM SPECTACOLE DE MAGIE SI ILUZIONISM DE CEA MAI BUNA CALITATE

Membrii

Membrii Asociatiei Magicienilor si Iluzionistilor “Noua Generatie”

Cristina Strecopitov – Presedinte

Cristina a devenit prima femeie magician ce a tinut un spectacol de magie pe o scena de teatru. Odata intrata in trupa Teatrului de Magie, si anume in lumea iluzionismului, i-a placut atat de mult, incat si-a dorit sa devina si ea magician. Intr-o lume in care femeile magician se numara pe degete, Cristina si-a pus toata ambitia si entuziasmul  pentru a distruge prejudecaţi si pentru a deveni prima femeie magician din Romania. A ales sa se specializeze  in Close-up (magie de aproape, trucuri cu carti, monede, etc.), mentalism, Perceptia extrasenzoriala ESP si are deja momente de stage magic.

2008 » Membru al trupei Teatrului de Magie
2009 » Spectacolul de lansare ca prima femeie magician din Romania: “Xtreme Magic Show”
2009 » Personaj în spectacolele : “Magic Show” – Teatrul “Nottara”; “Kids Magic Show” -Teatrul “Ion Creanga”; “Comic Magic Show” – Teatrul de Comedie;
2010 » Personaj in spectacolele “Mystery” Small Magic Show- Teatrul Foarte Mic, “Magic Las Vegas, sefu’!”- Teatrul de Comedie, “Paris Mon amour” – Teatrul de Opereta.
2010 » Diploma obtinuta de la Ministerul Culturii: Atestat pentru specialitatea Magician , domeniul Artele spectacolului

2010  » Presedintele Asociatiei Magicienilor si Iluzionistilor din Romania “RoMagic”

2010 » personaj in spectacolul Hazard – Recital de Magie (spectacol coproductie Teatrul National de Opereta si Teatrul de Magie)

2011  » Premiera spectacolului One Woman Magic Show – spectacol de Stand-up si Magie pentru adulti
Emil Dragan – Director executiv

Magia inseamna pentru pentru Emil Dragan un stil de viata.A descoperit magia în urmă cu 4 ani cand impreună cu un prieten a inceput sa realizeze trucuri mici,dar el isi dorea spectacole mari,cu fum si oglinzi.Dupa intalnirea cu Andrei Teaşca din 2007,totul s-a schimbat si a trecut la magia de scena.Primul spectacol ca membru in Teatrul de Magie este Kids Magic Show,spectacol in care a dobandit multa experienţa,perfectionandu-se pe stilul manipulatii de scena.

2008 » Membru al trupei Teatrului de Magie
2009 » Personaj in spectacolele : “Kids Magic Show” -Teatrul “Ion Creanga”; “Comic Magic Show” – Teatrul de Comedie;
2010 » Personaj in spectacolele “Mystery” Small Magic Show- Teatrul Foarte Mic, “Magic Las Vegas, sefu’!”- Teatrul de Comedie

Satiru Antoniu Alexandru – membru

Antoniu este un baiat cu vise marete! Acesta isi doreste sa devina cel mai bun Mentalist al Romaniei si este deja pe drumul ce bun,fiind si cursant al Academiei de Magie. La numai 16 ani a avut ocazia de a juca pe scena mica a Teatrului de Comedie in spectacolul “Magic Las Vegas, sefu’!” al Teatrului de Magie, interpretand rolul unui magician renumit.

Mircea Gabriel si Capatana Gabriel -membrii

Sunt doi tineri pasionati de magie . Ei formeaza  cuplul “Lolec si Bolec magicieni”. Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, i-a primit pe cei doi la Academia de Magie si le-a oferit cate un rol in spectacol “Mystery” Small Magic Show al Teatrului de Magie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s