No1 CORPORATE EVENTS! CEI MAI BUNI MAGICIENI SI ILUZIONISTI DIN ROMANIA. OFERIM SPECTACOLE DE MAGIE SI ILUZIONISM DE CEA MAI BUNA CALITATE

Spectacol de iluzionism – Subliminal

Conferinta-spectacol de mentalism pentru adulti
Miercuri, 23 Mai 2012, ora 19:00 Univ. Populara Ioan I. Dalles – Sala Dalles, Bucuresti
In secolul in care traim am ajuns sa credem ca actiunile noastre sunt rodul propriei vointe,ca liberul arbitru guverneaza societatea.In Era informatiei pierdem esenta lucrurilor si uitam sa privim in jur, sa vedem ca de fapt oamenii sunt doar masinarii fara puterea de a-si hotari propria soarta. Mesajele subliminale au scopul clar de a ne influenta deciziile, iar tehnicile prin care se intampla acest lucru sunt numeroase.
Ceea ce isi propune Teatrul de Magie prin aceasta Conferinta-Spectacol este imbinarea artistica intre trucuri de iluzionism, metodele clasice de manipulare prin hipnoza sau sugestie controlata si mentalism.De asemenea, tehnica si demonstratia vor fi aprofundate si sustinute teoretic de catre Andrei Teasca, cu scopul de a conduce publicul spre o posibila cunoastere de sine si de ce nu, o intelegere a metodelor de manipulare subliminale cotidiene.

Magician Cristina Strecopitov

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s