No1 CORPORATE EVENTS! CEI MAI BUNI MAGICIENI SI ILUZIONISTI DIN ROMANIA. OFERIM SPECTACOLE DE MAGIE SI ILUZIONISM DE CEA MAI BUNA CALITATE

Concursuri de magie in strainatate – Experienta Magicianului Emil Dragan

Chiar daca unii poate nu au auzit, dar trebuie sa stiti ca exista concursuri de magie internationale. Astfel de concursuri exista in toata lumea si cel mai cunoscut este campionatul mondial de magie FISM. Aceste concursuri sunt pe diferite categorii, te poti inscrie in functie de ce stil al magiei practici. In Asia de exemplu s-a ajuns la nivelul unde exista concursuri de magie tematice, adica magie doar cu esarfe, sau carti, etc.

Un exemplu de concurs international la care am luat parte, acum aproximativ 2 ani, este cel din Ungaria “Corodini” tara cu traditie in arta iluzionismului. Ajuns acolo dupa aproximativ 12 ore de mers cu trenul si inca 20 minute de mers cu taxiul prin Budapesta, am ajuns la locul de desfasurare.

Nivelul concursului nu a fost foarte ridicat, mult mai interesante fiind lecturile magicienilor mai in varsta de acolo,dar punctul de atractie a fost Gala din ultima zi, gala ce a reunit cred iluzionistii cei mai cunoscuti de la ei. Printre cei prezenti la gala a fost si magicianul  Soma,proaspat campion mondial la FISM si am avut ocazia sa vad momentul cu care a castigat aceasta competitie live.  Dupa gala, dupa aproximativ jumatate de ora de asteptare,am reusit sa obtin o poza cu Soma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s